Regresjonsterapi Ta tilbake kontrollen

Hva påvirker din hverdag? Vi kommuniserer med din underbevisthet

divider-white

Det hjelper å snakke om det.” Du har helt sikkert hørt det før … Og du har sikkert hørt det så mange ganger at du er gått lei av uttrykket.
I de fleste former for terapi er det selve samtalen som er hovedverktøyet. Den grunnleggende idéen er at det hjelper å uttrykke de indre følelsene med ord istedenfor å «brenne» inne med de.

Med andre ord hjelper det å snakke om det, men hvorfor? Hva er de helbredende mekanismene som er på spill i samtaleterapi? 

Prøv å lytt til deg selv og ikke minst tørr å bli kjent med hvem du egentlig er. Hva er det du kaller «meg». Når du gjør det øver du deg på å se litt dypere inn i deg selv. Oppgaven er å observere seg selv, og da er det i sakens natur ”noe” som observerer, og noe som blir observert. Det som blir observert er alle de tingene du vet om deg selv – Jeg er pappa, mamma, lege, journalist, jeg veier så og så mye, har blondt hår, er ganske sosial, blir irritert hvis noe forsøker å kontrollere meg og så videre. Slike ting er noe man kan se ved seg selv, og de blir på sett og vis objekter for vårt observerende selv. Med andre ord er det ”Jeg” som observerer ”Meg”. I hverdagen vår tenker vi lite og ingenting om denne typen analyse og observasjoner. Men innen samtaleterapien er dette noe vi fokuserer på, enten det er en til en eller som parterapi.
Samtaleterapi er med å ”løsrive” oss fra mentale konstruksjoner i «Jeg» som vanskeliggjør selvrealisering. I en terapeutisk samtale om seg selv, blir du ofte bedt om beskrive «Jeg». For å gjøre det må en ta to skritt tilbake og se seg selv utenfra.

Mange av dagens samtaleterapeutiske metoder og andre selvutviklingsstrategier handler om selvobservasjon.


Dyp og spesiell bruk av hypnose La oss fjerne de negative reaksjonsmønstreneRegresjonsterapi tar utgangspunkt i opplevelser som er lagret i underbevisstheten. Opplevelsene kan stamme tilbake fra barndommen eller tiden før fødselen, eller det som kan oppleves som et tidligere liv. Disse minnene kan påvirke vår mentale, følelsesmessige og psykiske helse.
Du behøver ikke tro på et tidligere liv for for at denne terapien skal gi virkning.

Dette er en dyp og spesiell form for bruk av hypnose.  
Dette kan forklares med en teori om at alle symptomer skyldes en negativ opplevelse eller traume som ikke er godt nok bearbeidet. Derfor påvirker det hverdagen din nå som stress, negative følelser og negative reaksjonsmønstre. 

Vi kommuniserer med underbevisstheten for å finne den opprinnelige årsaken til problemet.  I den avslappede tilstanden blir du ført tilbake til den tiden da følelsene ble skapt. På denne måten kan en fjerne feilaktive overbevisninger og misforståelser, bearbeide, nøytralisere og omdanne, slik at den bevisste og ubevisste delen av sinnet vårt omprogrammeres.  
Når minnet er bearbeidet vil du oppleve at stress andre ubehagelige knuter i kroppen vil forsvinne og du vil reagere med større ro på situasjoner og mennesker.

Ta kontakt med oss i dag, så setter vi opp et forslag til deg.Kontakt oss

(+47) 959 46 475
bergenhypnose@gmail.com

Åpningstider

Man – Fre: 08:00 – 16:00
Lør – Søn: Etter avtale
Annet etter avtale

Besøk adr.

Strandgaten 59 4 etg.
5004 Bergen
Dørtelefon A7