THOMAS KRISTIANSEN Hypnotisør, Bergen Hypnose

divider-white

Vi tar hypnose på alvor

coffee-bean-divider

For å sørge for din og våre andre klienters seriøsitet har vi valgt å bli medlem i flere seriøse organisasjoner som er med å regulere markedet. Dette innebærer også forsikringer for deg som kunde.

Etter å ha bidratt med hjelp i ekstreme og mindre ekstreme situasjoner rundt om i verden i to tiår, har hovedfokuset blitt å
hjelpe andre til å hjelpe seg selv.
Være en guide med verktøy som du ofte har tilgjengelig, men ikke vet hvordan du skal bruke eller finne i hverdagens rotete verktøykasse.


Studier og Sertifikater

Jeg har studert hypnose ved Banyan Hypnosis Center for Training and Services Inc. Det er Cal Banyan som har laget utdanningen og den har ikke bare gitt meg utdanning i tradisjonell hypnose men også regresjonshypnose som er svært effektfullt og har lang virkning. Jeg har også tett oppfølging av mentor. Jeg er medlem i Norges landsforbund av homøopratikere.

Jeg vil bestrebe meg til videre utvikling og utdannelse innen faget.

Hypnotisør

Thomas Kristiansen

Jeg, Thomas Kristiansen, 40 år med en meget bred erfaring fra innland og utland. Jeg har alltid vært fascinert av menneskers både smil og gråt, i hverdagslige utfordringer og kriser. Men, det var først når jeg for alvor begynte å reise på det store afrikanske kontinentet at jeg for alvor fikk øynene opp for menneskers evne til å håndtere gode og mindre bra situasjoner i hverdagen på.

Etter å ha bistått et stort uttal mennesker i situasjoner som har vært viktige for disse å løse og ikke minst skape varige endringer valgte jeg å begi meg inn på det dypere sinnet. Samtale er ofte en god løsning og det er ofte det å være en rettesnor med en verktøykasse som du kan bruke. Siden har jeg valgt å utdanne meg videre og har nå tatt i bruk hypnose som virkemiddel. Hypnoterapi er et verktøy som kan benyttes til å hjelpe i en rekke tilfeller.

Gjennom hele mitt voksne liv har den røde tråden vært å hjelpe andre, jeg ser fram til også å hjelpe deg.

 

Kan hypnotisøren ta kontroll over meg? Alt som skjer ved hypnose, er på din premisser

coffee-bean-divider

Du har kontrollen

En hypnotisør tar ikke kontroll over et annet menneske. Du settes i en bevisst transe etter at du har gitt hypnotisør tillatelse. Du kan avslutte denne transen når du selv vil. Hypnotisør og den som hypnotiseres skal sammen løse dine problemer. Det kan være avhengighet eller fobier. Ofte må man langt tilbake i tid for å finne roten til problemene.

Du blir ikke hypnotisert til dyp søvn

En av de mest vanlige feiloppfatninger om hypnose, er at du blir lagt i dyp søvn, og ikke har kontroll over dine handlinger. Under en hypnosetime som varer mellom 60-90 minutter har du full kontroll og er hele tiden bevisst. Du kan ikke tvinges til å gjøre noe mot din vilje.

Du får svar

Under transe får kan du vite “det du nå vet og skulle ønske du hadde visst da”. Med andre ord, kan du få frem grunnen til at fobien, tvang eller avhengiheten startet, for så å endre oppfatning av følelsen.  
Hypnose som behandlingsform er dokument i flere tusen år, men trolig så lenge det har vært mennesker.

Kontakt oss

(+47) 959 46 475
bergenhypnose@gmail.com

Åpningstider

Man – Fre: 08:00 – 16:00
Lør – Søn: Etter avtale
Annet etter avtale

Besøk adr.

Strandgaten 59   4 etg.
5004 Bergen
Dørtelefon A7