Hvordan foregår en sesjon (time)med hypnose?

Hos oss gjennomføres hypnoterapi sesjonen ved at du sitter/ligger i en behagelig lenestol. Avhengig av om utfordringer det skal jobbes med vil det være avslappende musikk eller stillhet i rommet. Vi guider deg slik at dersom du velger å følge forslagene/instruksjonene, vil du gå inn i hypnose.
I hypnose har du full kontroll til enhver tid, du hører alt som foregår rundt deg. Du vil ikke bli bevisstløs eller omtåket på noen måte, du vil også huske hele sesjonen etterpå. Du vil gjerne sitte igjen med en følelse av å dagdrømme.
Hypnose påvirker ikke din evne til å kjøre bil for nevne noe.
For å gå inn i hypnose er det viktig å være trygg det som vil foregå. Tenk gjennom alle spørsmål du måtte ha før du kommer slik at vi kan snakke gjennom dette før vi begynner.

For å få utført de endringene du selv ønsker, er det viktig at du selv har bestemt at du ønsker dette. Å bli overtalt av andre, enten det er venner, helsepersonell, samboer eller kone, barn osv har litt vanskeligere for å oppnå ønsket resultat og trenger ofte flere sesjoner for å få til ønskede endringer.