Regresjonsterapi

Hypnoterapi

Regresjonsterapi

Samtaleterapi

Regresjonsterapi tar utgangspunkt i opplevelser som er lagret i underbevisstheten. Opplevelsene kan stamme tilbake fra barndommen eller tiden før fødselen, eller det som kan oppleves som et tidligere liv. Disse minnene kan påvirke vår mentale, følelsesmessige og psykiske helse.
Du behøver ikke tro på et tidligere liv for for at denne terapien skal gi virkning.
 

Dette er en dyp og spesiell form for bruk av hypnose.  
Dette kan forklares med en teori om at alle symptomer skyldes en negativ opplevelse eller traume som ikke er godt nok bearbeidet. Derfor påvirker det hverdagen din nå som stress, negative følelser og negative reaksjonsmønstre. 

Vi kommuniserer med underbevisstheten for å finne den opprinnelige årsaken til problemet.  I den avslappede tilstanden blir du ført tilbake til den tiden da følelsene ble skapt. På denne måten kan en fjerne feilaktive overbevisninger og misforståelser, bearbeide, nøytralisere og omdanne, slik at den bevisste og ubevisste delen av sinnet vårt omprogrammeres.  
Når minnet er bearbeidet vil du oppleve at stress andre ubehagelige knuter i kroppen vil forsvinne og du vil reagere med større ro på situasjoner og mennesker.

Allow yourself to see what you don’t allow yourself to see.”

–Milton H. Erickson