Om

Vår misjon

Etter å ha bidratt med hjelp i ekstreme og mindre ekstreme situasjoner rundt om i verden i to tiår, har hovedfokuset blitt å hjelpe andre til å hjelpe seg selv.
Være en guide med verktøy som du ofte har tilgjengelig, men ikke vet hvordan du skal bruke eller finne i hverdagens rotete verktøykasse.

superhero-2503808_1920

Om meg

Jeg, Thomas Kristiansen, 40 år med en meget bred erfaring fra innland og utland.
Jeg har alltid vært fascinert av menneskers både smil og gråt, i hverdagslige utfordringer og kriser. Men, det var først når jeg for alvor begynte å reise på det store afrikanske kontinentet at jeg for alvor fikk øynene opp for menneskers evne til å håndtere gode og mindre bra situasjoner i hverdagen på.

Etter å ha bistått et stort uttal mennesker i situasjoner som har vært viktige for disse å løse og ikke minst skape varige endringer valgte jeg å begi meg inn på det dypere sinnet.
Samtale er ofte en god løsning og det er ofte det å være en rettesnor med en verktøykasse som du kan bruke. Siden har jeg valgt å utdanne meg videre og har nå tatt i bruk hypnose som virkemiddel. Hypnoterapi er et verktøy som kan benyttes til å hjelpe i en rekke tilfeller.

Jeg har studert hypnose ved Banyan Hypnosis Center for Training and Services Inc. Det er Cal Banyan som har laget utdanningen og den har ikke bare gitt meg utdanning i tradisjonell hypnose men også regresjonshypnose som er svært effektfullt og har lang virkning.

Gjennom hele mitt voksne liv har den røde tråden vært å hjelpe andre, jeg ser fram til også å hjelpe deg.

Vi tar jobben vår på alvor

For å sørge for din og våre andre klienters seriøsitet har vi valgt å bli medlem i flere seriøse organisasjoner som er med å regulere markedet. Dette innebærer også forsikringer for deg som kunde.

  

Jennifer Dunn
Counselor
Jennifer Dunn
Counselor
John Smith

Counselor
John Smith
Counselor

Allow yourself to see what you don’t allow yourself to see.”

–Milton H. Erickson