Hypnoterapi

Hypnoterapi

Regresjonsterapi

Samtaleterapi

Hypnose tatt i bruk i terapi gir oss et fantastisk verktøy.  Du kan innen relativt kort tid bli kvitt utfordringer og problemer du møter i hverdagen. Noe av det kan være at du ønsker å slutte å røyke, gå ned i vekt, bli kvitt angst og fobier med mer for å nevne noe. Hypnose er en trygg og helt naturlig behandling hvor du er avslappet og hud har til enhver tid full kontroll. Mange engstelse for at de skal miste kontrollen, men dette trenger du ikke være bekymret for siden du til enhver tid er bevisst. Les mer om dette på vår far-side.

Hypnose er ikke det samme som å sove slik mange tror, ettersom at en ofte har hørt hypnotiser i sceneshow. Dette er en vanlig misoppfatning, du kan godt beskrive tilstanden som å dagdrømme, eller bevissthetstilstander du er i når du leter etter smøret i kjøleskapet og ikke ser det selv om du vet det er der, like foran deg. Du sover ikke, men er i en tilstand som kalles fokusert bevissthet.  Det underbevisste sinnet er i denne tilstanden mottakelig for kontakt. Til eksempel kan vi nevne de tilfeller der du har et ønske om å endre det vi ville kalt en «systemfeil». Slike feil kan være at du skal vise frykt, redsel og angst når du møter en edderkopp, eller at snop og godteri er noe du bare MÅ ha hver kveld…

Hos Bergen Hypnose inviterer vi våre klienter til å gjennomføre behandlingen sittende eller liggende i en god stol, eller en behagelig sofa. Behagelig og avslappende atmosfære er med på å forbedre resultatene dine. Dernest vil den endrende behandlingen bli foretatt med positive suggesjoner. Du vil huske alt etterpå og føle deg frisk og opplagt som etter en lang hvil.

Det er underbevistheten vi har som mål i hypnoterapien. Ofte er det her barrierene som gjør det vanskelig for oss å gjøre endringer er lagret. Det er viktig at vi får både bevisstheten og ubevisstheten til å samarbeide og på den måten skaper vi endringer i sinnet.

Definisjon: Hypnose er en tilstand med optimal og fokusert oppmerksomhet. Det vil si at personens oppfatning er på et dypere nivå.

Allow yourself to see what you don’t allow yourself to see.”

–Milton H. Erickson