Hypnoterapi

Regresjonsterapi

Samtaleterapi

Ofte stilte spørsmål

Velkommen til Bergen Hypnoses mest stillte spørsmål.

Vi ønsker å gjøre dette til en god opplevelse for deg, dere og de rundet deg og dere. Derfor besvarer vi alle henvendelser så godt som mulig og publiserer de oftest stille spørsmålene vi får. 

Denne siden vil derfor være dynamisk og levende. Skulle du lure på noe som ikke besvares her, ser vi fram til å høre fra deg.

Å være i hypnose innebærer en situasjon hvor personen er i en tilstand med optimal og fokusert oppmerksomhet.
Det er ikke det samme som søvn. Det er et nivå før søvn. Det er ikke mulig å «ikke returnere». Transe er en tilstand av fordypelse hvor personen blir dypt avslappet.

Load More

Nei, det er ikke mulig. Personen mottar forslag som igjen fanges opp i underbevisstheten slik at personen kan ta kontroll over sitt eget liv.

Load More

Nei, det er ikke det samme. Noen hypnotiske induksjoner utføres med hjelp av avslapning, men det er ikke det samme.

Load More

Nei, det finnes en del av sinnet som alltid vil være årvåken. Den delen vet akkurat hva personen gjør. En hypnotisert person vil aldri gjøre noe som han eller hun ikke er komfortabel med.

Load More

«Bevisstløs» er kanskje ikke riktig ord å bruke her. Hypnose er en tilstand med optimal og fokusert oppmerksomhet. Det vil si at personens oppfatning er på et dypere nivå.

Load More

Alle sesjoner betales enten kontant eller med bankkort ved ankomst til behandlingssted.
Med andre ord betaler man før sesjonen starter.

Load More

Vår praksis gjennomføres i hovedsak i Bergen sentrum, nærmere bestemt i Strandgaten. 59, Bergen Sentrum, 4 etg. I denne etasjen finner du psykologtjenester og hypnoterapeuter. Her er vi flere terapeuter samlet.

Dersom du ønsker at vi skal komme til deg er dette mulig, men dette må avtales mer spesifikt i hvert tilfelle.

Load More

Eier av denne internettsiden er ikke lege, og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse, psykisk eller somatisk. Imidlertid tilbyr vi veiledning i og ved bruk av hypnose og selvhypnose.

Load More

Avbestilling av time må skje innen 48 timer. Timer som avbestilles mindre enn 48 timer før avtalt tid må betales i sin helhet. Dette gjelder også ved uteblivelse til avtalt time.

Load More

En sesjon (time) er beregnet til 60-90 minutter. Som regel overholder vi denne tiden, men om det er viktig for resultatene dine så går vi gjerne noen minutter over.

Load More

Normalt må du regne med 2-3 sesjoner ved røykeslutt og 2-4 sesjoner ved vektreduksjon, sukkeravhengighet, selvtillit og frykt/fobi.
Dette avhenger også av årsaken til at du bestiller time. Ovenstående er bare eksempler på årsaker.
Til å begynne med vil vi ha en inntakssamtale hvor vi går gjennom dine utfordringer, snakker litt om hypnose med vider før vi tar deg inn i hypnosens vidunderlige ro og velgjørenhet.

Load More

Hos oss gjennomføres hypnoterapi sesjonen ved at du sitter/ligger i en behagelig lenestol. Avhengig av om utfordringer det skal jobbes med vil det være avslappende musikk eller stillhet i rommet. Vi guider deg slik at dersom du velger å følge forslagene/instruksjonene, vil du gå inn i hypnose.
I hypnose har du full kontroll til enhver tid, du hører alt som foregår rundt deg. Du vil ikke bli bevisstløs eller omtåket på noen måte, du vil også huske hele sesjonen etterpå. Du vil gjerne sitte igjen med en følelse av å dagdrømme.
Hypnose påvirker ikke din evne til å kjøre bil for nevne noe.
For å gå inn i hypnose er det viktig å være trygg det som vil foregå. Tenk gjennom alle spørsmål du måtte ha før du kommer slik at vi kan snakke gjennom dette før vi begynner.

For å få utført de endringene du selv ønsker, er det viktig at du selv har bestemt at du ønsker dette. Å bli overtalt av andre, enten det er venner, helsepersonell, samboer eller kone, barn osv har litt vanskeligere for å oppnå ønsket resultat og trenger ofte flere sesjoner for å få til ønskede endringer.

Load More

Alle sesjoner vil journalføres i henhold til vårt inntakskjema for behandling og videre vil det gjøres notater under og etter evt. påfølgende sesjoner.
De fleste sesjoner vil også tas opp enten i form av lydopptak og eller video. Våre klienter kan ikke reservere seg mot dette, dog er diss bare til bruk for journalføring og vil lagres på klientens digitale journal. Dette er en trygghet for klient og behandler slik at best mulig behandling og oppfølging vil kunne gjennomføres.

Alle opplysninger lagres digitalt iht. nye GDPR regulativer.

Load More